Vårt uppdrag

Devolt är en liten mediabyrå som har som uppdrag att hjälpa små & medelstora företag att få ut mer av sin digitala närvaro och marknadsföring

Devolt är en mediabyrå med fokus på resultatdrivna hemsidor

Är du en egenföretagare eller marknadsansvarig på ett större företag som söker en partner för att skapa din nya hemsida? Då har du hittat rätt!

Vi skapar resultatdrivna hemsidor åt både små och medelstora företag. Men hjälper dig även med bland annat grafisk design, foto, konverteringsoptimering, online-annonsering och copywriting.

Devolt grundades 2019 men vi har arbetat i branschen sedan 2016

Daniel Pettersson startade företaget med målet att hjälpa företag få ut mer från sin digitala närvaro.

Hans fokus ligger på allt som innefattar webbutveckling, design och branding. Innan Daniel startade Devolt så har han drivit ett SAAS företag, drivit gym och jobbat som frilansande webbdesigner samt marknadskonsult.

Dem allra flesta mindre företagen har en online-närvaro, men det räcker inte att finnas. Man behöver även göra jobbet rätt för att fånga uppmärksamheten från dagens kräsna och stressade konsumenter.

Det är här Devolt kommer in i bilden. Vi hjälper dig att nå upp till dagens standard och faktiskt få riktiga resultat från din digitala satsning!

Byrån är stationerad i Örebro, men vi jobbar med företag från hela Sverige.

Bättre resultat eller pengarna tillbaka

Vi har ett löfte och det är att ge dig bättre resultat med din nya hemsida än din gamla. Lyckas vi inte inom 6 mån från lansering så kan du välja att nyttja garantin.* Läs mer

*Detta förutsätter att du på din tidigare hemsida har använt ett analysverktyg så som Google Analytics så att vi kan ta fram ett benchmark att jämföra med.