Att anlita en byrå är alltid riskfyllt. Vi har tagit bort den risken.

Garanti

Devolt har ett löfte..

Att överträffa resultaten av din gamla hemsida eller pengarna tillbaka

Det första vi gör när du anlitar oss är att sätta upp ett benchmark från dina analytics kopplade till din gamla hemsida.

Det är den vi utgår ifrån när vi sedan skapar en ny resultatdriven hemsida till ditt företag. Om vi sedan (inom dem 6 första månaderna) inte överträffar detta benchmark så har du rätt till pengarna tillbaka.

Ge mig en kostnadsfri designskiss

Det finstilta, förklarat på ren svenska

Det finns vissa krav som vi ställer på dig som klient som du måste leva upp till för att ha rätt till våran “too good to be true”-garanti

 1. Du måste ha haft en hemsida som varit kopplad till analytics

  Om du inte hade en hemsida innan vi började jobba med dig, eller om hemsidan inte var kopplad till något analytics-verktyg (så som Google Analytics) så har vi inget benchmark att slå och därmed gäller ej garantin.

 2. Vi har chansen att göra ändringar och förbättringar på hemsidan tills vi uppnår önskat resultat dem första 6 månaderna

  Om vi inte direkt överträffar resultaten av din gamla hemsida så kan vi under dem 6 första månaderna (från lanserad hemsida) göra ändringar och förbättringar på hemsidan.

  Om vi efter 6 månader inte har lyckats leva upp till vårat löfte så har du rätt att kräva ut din “pengarna tillbaka”-garanti.

 3. Garantin gäller endast på den initiella kostnaden för att producera hemsidan

  Om vi gör fortsatt kontraktarbete för ditt företag, så som fotografering, online-annonsering eller justeringar av din hemsida, så omfattas detta inte av garantin om inte annat är överenskommet.